Ontvang nog meer met het GrandGames-programma van beloningspunten!

U komt niet alleen keer op keer weer terug door onze fantastische spellen, enorme jackpots en verbazingwekkende promoties. Elke keer dat u op SPELEN klikt, verdient u waardevolle GrandGames-beloningspunten!

Met de meeste spellen verdient u 1 beloningspunt voor elke 35€ die u inzet in de modus Echt geld! Vervolgens kunt u uw beloningspunten inruilen voor bonuscash!

Wanneer u uw inzet doet, bent u automatisch klaar om te beginnen met verdienen van punten. Wij houden de tel bij, wij waarderen uw account automatisch op en wij feliciteren u persoonlijk wanneer u het volgende niveau bereikt. U hoeft alleen maar te SPELEN!

Met de beloningsniveaus van GrandGames wordt het alleen maar beter des te meer u geniet van het spelen bij GrandGames!

*U kunt uw verhogen door het verzamelen van beloningspunten. Er zijn 6 verschillende niveaus om te spelen, waarbij elk niveau een beter vergoedingspercentage kent; en in het geval dat u besluit om uw punten in te ruilen voor bonuscash, heeft dit geen invloed op uw niveau.

Iedereen begint als Nieuw Lid, maar u kunt zich al snel ontwikkelen en zo een GrandGames-Brons VIP worden! Wanneer u het Prestige VIP niveau bereikt, hebt u slechts 15 beloningspunten nodig om 1€ terug te krijgen!

Naast een verhoogd vergoedingspercentage, zorgen gevorderde VIP voor fantastische mogelijkheden zoals speciale toernooien, specifieke verlotingen voor elk beloningsniveau en unieke promoties!