Verantwoordelijk Spelen

GrandGames heft zich verplicht tot het ondersteunen van een Verantwoordelijk Spelen omgeving op onze website.

We nemen het onderwerp van Verantwoordelijk Spelen zeer serieus en verplichten ons aan het aanbieden van verantwoordelijk spelen aan al onze spelers.
Graag zien we dat u geniet van uw online ervaring met GrandGames, terwijl u in staat wordt gesteld om verantwoordelijk te spelen wanneer u wilt.

Voor miljoenen mensen zijn online spellen een vorm van ontspanning, maar er is een enkeling voor wie spelen een probleem kan worden, zoals dat met alcohol ook kan gebeuren.

Hoewel de meerderheid van de mensen verantwoordelijk gokken, kan het voor sommigen een probleem worden.

We raden de volgende richtlijnen voor gok verantwoordelijkheid aan:

  • Probeer limieten te stellen voor aankoop, inzet en verlies voordat u met het spel begint.
  • Gokken is niet geadviseerd als het uw dagelijkse verantwoordelijkheden lastig valt.
  • Gokken is niet geadviseerd wanneer u herstellende bent van een afhankelijkheid of onder de invloed bent van alcohol of andere middelen.
  • Gokken is niet geadviseerd wanneer u eerder gemaakte verliezen probeert te dekken.
  • U bent van wettelijke leeftijd om te gokken waar u woont.


Om uw plezier van de online ervaring met GrandGames te verzekeren en uw gokken te beheersen, bieden wij onze leden een aantal opties aan die hun bij kunnen staan om verantwoordelijk te gokken:

Zelfuitzetting  - GrandGames zal een rekening afsluiten wanneer een speler contact op neemt met een van onze getrainde klantendienst employees of een email stuurt aan  . Ook kunt u een afkoelingsperiode in uw GrandGames rekening aanzetten, waardoor de rekening automatisch voor [1/3/6] maanden wordt stilgelegd of voor een periode totdat de speler terug wil keren om verantwoordelijk te spelen.
Indien u wenst te worden uitgesloten door de Kansspelcommissie, kunt u terecht op de site www.gamingcommission.be via de rubriek "Bescherming van de Speler" en klik op "Uitsluitingsformulieren"

Stortinglimieten  - GrandGames gelooft dat het genieten van het spel op onze website bijzonder belangrijk is en willen u graag helpen om uw eigen limieten te zetten zodat zich nergens zorgen over hoeft te maken. Gebruik de Sonic S.A. Services zoals u zelf wilt door een limiet te zetten voor uw dagelijkse en/of wekelijkse basis door gewoon uw Personal Account Manager een mail te sturen naar .

Toegang tot Account History  - spelers kunnen met gemak toeging verkrijgen bij hun volledige storting geschiedenis op onze website via het “History” gedeelte in hun rekening.

Staf Training  - onze volledige staf van de klantendienst zijn zich bewust van onze Verantwoordelijk Spelen reglement en zijn getraind om juist te handelen wanneer een bepaald onderwerp tot hun attentie wordt gebracht en zullen rekening informatie zowel als kassierinformatie geven wanneer hun dat door een speler wordt gevraagd, om zulk een speler bij te staan om verantwoordelijk te gokken op onze website.Meer hulp:

Er zijn vele organisaties die hulp en assistentie kunnen aanbieden aan personen die een probleem met gokken ontwikkelen. Mocht u wanneer dan ook ontdekken dat u uw spelgewoontes niet kunt beheersen en niet meer van onze website kunt genieten op een veilige en verantwoordelijke manier, dan raden we u aan om meteen contact op te nemen met een van de volgende professionele organisaties voor professionele hulp:

www.gokkliniek.be
SOS Jeux 0800/35.777
JeuResponsable
Wilt u meer informatie over de verenigingen of ondersteuning op uw gebied gaat u naar de sectie "Bescherming van de Speler" op de Kansspelcommissie internet site
www.gamingcommission.be

Zie hier de preventie folder gepubliceerd door de Kansspelcommissie.
We raden u aan om VERANTWOORDELIJK TE SPELEN bij GrandGames en u zich te ontspannen. Zoals altijd zal onze klantendienst met plezier uw vragen beantwoorden. Klik op  Contact

Als je meer informatie wilt ontvangen of een klacht wilt indienen met betrekking tot online kansspelen, dan kun je contact opnemen met de Kansspelcommissie. Dit kan per e-mail of per post. Vermeld hierbij je volledige naam en je geboortedatum.

Per e-mail naar: info@gamingcommission.be
Per post naar:
Belgian Gaming Commission
Informatiekantoor
Cantersteen, 47
1000 Brussel