Eerlijk spel

Eerlijk spel is waar wij voor staan.

  • Wanneer wij een nieuwe spelserie publiceren, maakt ons geautomatiseerde systeem een vastgesteld aantal spellen gebaseerd op de lijst met prijzen. Ten tijde van publicatie is er een kans van 1 op 3 om een Prijs te winnen op elk spel van elke serie.

    Elke kraskaart is uniek en gecodeerd door ons systeem. Als u een Kraslot koopt gebruikt het systeem Random Number Generator – Willekeurig Getal Generator - (RNG) word de kaart weer leesbaar. Het systeem is getest door miljoenenen nummers er in te voeden en de resultaten zijn op hun beurt weer getest. Dit systeem wordt ook systeemmatisch getest door GrandGames.

  • U kunt kiezen welk type spel u wilt spelen, maar u kunt niet het unieke spel kiezen (om veiligheidsredenen). Dit betekent dat, als iemand het nummer van een winnend uniek spel zou weten, hij dit niet kan kiezen.

  • Bij GrandGames zetten wij ons in om onze leden te informeren over series die grote prijzen hebben uitbetaald. Bij de meeste spellen kunt u niet weten of de grote prijs nog te winnen is wanneer u het spel koopt. Zo kan het bij andere spellen dus gebeuren dat u een grote prijs hoopt te winnen die niet langer beschikbaar is.

  • Bij GrandGames kunt u altijd uw Spelgeschiedenis en Bankgeschiedenis bekijken. Door op de knop "Geschiedenis" te klikken (in de GrandGames Lobby) kunt u al uw activiteiten bekijken, inclusief elk spel dat u ooit hebt gespeeld, met de exacte datum en tijd, prijs van het lot, gedetailleerde spelresultaten en uw Bankgeschiedenis, inclusief elke storting en uitbetaling.


Eerlijk spel is gebaseerd op wederzijds welvaart. Wij bij GrandGames wij zijn altijd blij wanneer één van onze leden een Grote Prijs wint en wij hebben de kans om iemand te helpen hun dromen waar te maken. Winnaars zijn voor ons de belangrijkste ambassadeurs. Daarom zeggen wij: wanneer U wint winnen wij ook.

GrandGames houdt zich aan “CARE”- Customers Are Really Everrything- (De Speler staat op nummer 1) Wanneer u vragen heeft neem dan contact met ons op. Ons team staat von 08.00 - 01.00 CET uur per dag 7 dagen per week voor u klaar. Contact